Vi sender ordrer igen, mellem Jul og Nytår. Husk gratis fragt.

Tilbud! Sølv klipklappere Forstør

Sølv klip klappere

Ny vare

Green Comfort sølv børne sandaler

Flere detaljer

139,00 kr inkl. moms

-150,00 kr

289,00 kr inkl. moms

  • 29
  • 31

Yderligere information

Green Comfort sølv klipklappere.

Lækre sommmersko med den bløde energy sole. Sålen der gør det godt for fødderne.

Giv barnet et par sandaler de vil komme til at elske. Man er ikke i tvivl når man først har prøvet Green Comfort Energy sole.

Begge remme over foden kan justeres, så de sidder godt på foden.

De fleste skoproducenter bruger ydersålen til støddæmpning i sko og støvler. Green Comfort bruger indersålen, så fodens muskler og blodcirkulationen styrkes, aktiveres og modvirker trætte fødder.

Sandalerne måler indvendigt:

Str. 28 måler 18,6 cm.
Str. 29 måler 20 cm
Str. 30 måler 20,5 cm.
Str. 31 måler 21,2 cm.
Str. 32 måler 21,8 cm.
Str. 33 måler 22,6 cm.
Str. 34 måler 23,6 cm.
Str. 35 måler 24,2 cm.
Str. 36 måler 25 cm.

Komfortable børnesko

Green Comfort børnesko giver dine børn den bedste komfort, god støtte pakket ind i flot design i høj kvalitet. Det perfekte fodtøj til leg og fritid. Vores sko til børn produceres i høj kvalitet af slidstærke materialer, som nemt kan klare dagene på legepladserne. Vores kids kollektion byder på moderne børnesko til både småbørn og tweens.

Komfortniveauet i alle børne sko er uovertruffen, da alle skoene er indbygget med vores fantastiske EnergySole, som er markedets bedste stødabsorberende og holdbare sål. Hos Green Comfort har vi et stort udvalg, hvor du både finder sko, støvler, sneakers, sandaler og hjemmesko til dit barns fødder. Da børn ligeledes har krav og forventninger til, hvordan deres sko skal se ud er alle vores børnesko top moderne i trendy farver, som f.eks. guld og sølv.

Ligeså indebærer vores kollektion nutidens trend med smarte dyre prints af flere forskellige slags – alt sammen noget dine børn vil elske. Alt i alt en kids kollektion som hverken går på kompromis med kvaliteten, komforten eller designet.

sandaler til børn fra green comfortGreen Comfort børnesandaler