Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 hverdage. Husk gratis fragt.

Green Comfort Sort velcro sandal til børn str. 28 +29

Ny vare

Green comfort sorte Camino sandaler til børn.

Flere detaljer

229,00 kr inkl. moms

-200,00 kr

429,00 kr inkl. moms

  • 28
  • 29

Yderligere information

Green Comfort Velcro sandaler i Sort med grå detaljer

Model: K4112-N

Lækre sommmersko med den bløde energy sole. Sålen der gør det godt for fødderne. Sandalerne er i lækkert blødt kalveskind og neopren.

Giv barnet et par sandaler de vil komme til at elske. Man er ikke i tvivl når man først har prøvet Green Comfort Energy sole.

Begge remme kan justeres med velcro for god pasform.

De fleste skoproducenter bruger ydersålen til støddæmpning i sko og støvler. Green Comfort bruger indersålen, så fodens muskler og blodcirkulationen styrkes, aktiveres og modvirker trætte fødder.

Sandalerne måler indvendigt:

Str. 28 - 18.3 cm
Str. 29 - 18.9 cm
Str. 30 - 19.6 cm
Str. 31 - 20.3 cm
Str. 32 - 21.0 cm
Str. 33 - 21.7 cm

Komfortable børnesko

Green Comfort børnesko giver dine børn den bedste komfort, god støtte pakket ind i flot design i høj kvalitet. Det perfekte fodtøj til leg og fritid. Vores sko til børn produceres i høj kvalitet af slidstærke materialer, som nemt kan klare dagene på legepladserne. Vores kids kollektion byder på moderne børnesko til både småbørn og tweens.

Komfortniveauet i alle børne sko er uovertruffen, da alle skoene er indbygget med vores fantastiske EnergySole, som er markedets bedste stødabsorberende og holdbare sål. Hos Green Comfort har vi et stort udvalg, hvor du både finder sko, støvler, sneakers, sandaler og hjemmesko til dit barns fødder. Da børn ligeledes har krav og forventninger til, hvordan deres sko skal se ud er alle vores børnesko top moderne i trendy farver, som f.eks. guld og sølv.

Ligeså indebærer vores kollektion nutidens trend med smarte dyre prints af flere forskellige slags – alt sammen noget dine børn vil elske. Alt i alt en kids kollektion som hverken går på kompromis med kvaliteten, komforten eller designet.