Vi sender de fleste ordrer indenfor 1-2 hverdage. Husk gratis fragt.

Mørkerød luksus uld julestrømpe med navn på.

Ny vare

Luksus uld juleok i mørkerød med navn broderet på.

Flere detaljer

259,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Stor mørkerød julestrømpe med navn på.


En stilfuld julesok i mørkerød uld med pelskant (imiteret pels)

OBS: På grund at leveringssvigt har vi været nødt til at lave om på denne julestrømpe. Den er nu lavet i kogt uld med en kraftigere og mere langhåret pels. Det er modellen på billedet hvor der står "Ny model".

Da pelsen har længere hår anbefaler vi derfor en tyk skrift, da fint og tynde linjer vil forsvinde. Det kan være skrift: 14 - 22 - 2.

Stor julesok til gaverne fra julemanden.
Der er plads til lidt større gaver i denne model som måler 66cm fra top til bund og 50cm i omkreds i toppen, hvor gaver puttes i. Der broderes navn på den hvide pelkant.

Denne julesok har en fin guld kane, rensdyr og julemand på.
Vælger du rød tråd til denne julestrømpe broderer vi med mørkerød, som matcher den mørkerøde uld.

Dette er vores eget design, som er designet til at blive brugt. Der er ekstra god plads til gaverne. Den er håndlavet fra bunden i god kvalitet og med syninger der holder. Der er hank i så den kan hænges op.

Her får du en virkelig flot og stilfuld julestrømpe i kraftig kvalitet

Du kan også vælge ekstra motiver som fx. 3 små stjerner er meget populært. Som udgangs punkt broderes ekstra motiver på midten af strømpen. Du kan notere under bemærkning, hvis du ønsker noget bestemt. Vi anbefaler højst 10 bogstaver pr. linje for at få en god størrelse. Størrelsen på broderingen justeres efter hvor mange bogstaver der er. Vi broderer så stort som muligt. Max længde er 13cm. 
Har du et spcielt ønske kan du notere det under bemærkning.

Vælger du et motiv til midten broderes, kan du vælge en anden farve end navnet fx guld eller sølvtråd. Har du valgt navnet med rød broderer vi motivet i en anden farve så det ses fint på.

Finder du ikke den ønskede farve tråd på listen, kan du notere farven under bemærkning nederst, sammen med navn  og skrifttype. Vi har mere end 300 farver tråd på lager.

Motiv til olaf

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter