Vi sender de fleste ordrer indenfor 48 timer. Husk gratis fragt.

Stor mørkerød julesok med navn og kane på

Ny vare

Fin stor julestrømpe i mørkerød med navn broderet på. Navn og skrifttype noteres nederst på siden.

Flere detaljer

218,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Stor mørkerød julestrømpe med navn på til gaverne fra julemanden.  

Nyhed 2021: Vi har øget omkredsen i toppen hvor gaverne lægges i, så der nu er ekstra god plads til at brodere navnet. Det kan nu fylde helt op til 18cm i længden. Og selvfølgelig kan der komme lidt større gaver i.

Der er plads til lidt større gaver i denne model. Måler ca: 64cm fra top til bund og 60cm i omkreds i toppen, hvor gaver puttes i. Der broderes navn på den hvide fleece kant.

Denne strømpe er med julemand, guld-kane og rensdyr motiv på.

Dette er vores eget design, som er designet til at blive brugt. Der er ekstra god plads til gaverne. Den er håndlavet fra bunden i god kvalitet og med syninger der holder. Der er hank i så den kan hænges op.

Skynd dig at få en helt personlig julesok til børnene. Eller måske en særlig person, der betyder noget. En julestrømpe der kan tages frem år efter år og som kan få en speciel betydning for børnene. Det vil give søde minder hvert år når den tages frem.

Husk at der er 10% rabat når du køber mere end 1 julesok med navn.

Du kan også tilvælge ekstra motiver som fx. 3 små stjerner er meget populært. Som udgangs punkt broderes ekstra motiver på midten af strømpen. Du kan notere under bemærkning, hvis du ønsker noget bestemt.

Nu kan du også vælge "glædelig jul" på julestrømpen. Det broderes midt på strømpen med skrifttype nr. 13 og guldtråd. Ønsker du en anden skrift eller farve på tråden kan du notere det under bemærkning.

Vælger du et motiv til midten broderes, kan du vælge en anden farve end navnet fx guld eller sølvtråd. Har du valgt navnet med rød broderer vi motivet i en anden farve så det ses fint på.

Finder du ikke den ønskede farve tråd på listen, kan du notere farven under bemærkning nederst, sammen med navn  og skrifttype. Vi har mere end 300 farver tråd på lager.

Varetilpasning

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

Tekst

loader

* obligatoriske felter