Vi har lidt travlt, så der er et par ekstra dages leveringtid. Husk fri fragt. 

Hos os får du altid gratis fragt.

Vi sender alle pakker med Post Nord.

Mindre ting som for eksempel hagesmækker og nedsatte udsalgsvarer sendes som almindelig brev, det kan tage op til 7 hverdage før pakken er fremme. Ønsker du at pakken kommer hurtigt selvom du har bestilt en "lille" ting kan du altid vælge Pakke med omdeling, så sender vi nemlig som pakke (1-2 dage). Vi har valgt denne måde at sende på for at kunne have så billige priser som muligt.

Vi sender normalt din ordre indenfor 48 timer, der kan dog i travle perioder gå op til 5 dage. Du får altid en ordre bekræftelse på mail og så modtager du også en mail når ordren afsendes fra os, så du kan holde øje med pakken.

Skulle du mod forventning ikke modtage pakken eller få besked fra Post Nord indenfor 3 dage så kan der være sket en fejl. Vi oplever en gang imellem at mail og sms med pakke data ikke kommer. Så beder vi dig kontakte os, så vi kan få styr på pakken.

Hvis din Pakke sendes med Tracking nummer vil du modtage en mail fra PostNord med nummeret. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os: Info@natogvic.dk

Pakker Udland.

Vi sender gerne til udland. Fragtomkostning til udland er 50 kr uanset mængde. Udland gælder også Færørerne, island og grønland. Du er velkommen til at kontakte os hvs du har spørgsmål.